NL - VISSEN MET WILLEM

Geheimen zijn er niet en Willem deelt al zijn ervaringen. Op een no nonsens manier genieten van een visdag in zijn super moderne 2075ft Lund voorzien van 200 HP. Vissen met de nieuwste Shimano hengels, molens, reels en overige materialen is inclusief.

VIJFVOUDIG NEDERLANDS KAMPIOEN

NO NONSENS

Geheimen zijn er niet en Willem deelt al zijn ervaringen. Op een no nonsens manier genieten van een visdag in zijn super moderne 2075ft Lund voorzien van 200 HP. Vissen met de nieuwste Shimano hengels, molens, reels en overige materialen is inclusief. Vijfvoudig Nederlands Kampioen vindt het vissen op roofvis een verhaal zonder einde en juist dat maakt het zo boeiend. Het is veel meer dan, zoals veel mensen denken, naar een dobbertje turen vanuit een tuinstoel! Je moet wel degelijk geconcentreerd zijn -en je kunnen verplaatsen in de natuur. Elke dag is een avontuur op zich. Tevens is een dag op het water een total experience, want het is veel meer dan alleen een ‘vis’ … Van Het Hollandsdiep tot de sneltromers zoals de rivier Waal, Merwede en/of Oude Maas zijn uniek en een belevenis op zich.

DIVERSE TECHNIEKEN

Tijdens een visdag worden vaak diverse technieken gebruikt. Het is altijd een dynamische dag. Van werpen met spinnerbaits en shads tot vissen met een dropshotrig of pielen tussen de waterplanten. De targetvissen zijn:

SNOEK – SNOEKBAARS – ROOFBLEI – BAARS

VISSEN MET WILLEM

Wilt u eens mee de rivier op: een snelstromer zoals de rivier de Waal of een van de andere rivieren/plassen die ons land rijk is? Alles is mogelijk; individuele begeleiding of voor een groep tot maximaal 8 personen. Voor een of meerdere dagen – evt. inclusief overnachting. Vanaf juni 2016: Vertrek vanuit Lage Zwaluwe waar alle onderstaande wateren bereikbaar zijn binnen een visdag. Een visdag wordt op maat afgestemd: vooraf telefonisch contact over de wensen en dagindeling.

Pin It on Pinterest

Share This