BOEK UW AVONTUUR

Lees hieronder meer over de mogelijkheden

STRIJDPLAN MET HYPER MODERNE BOTEN

Het doel is om op de betreffende dag een roofvis te vangen. Juist wanneer mensen nog nooit hebben gevist is dit enorm spannend. De voorbereiding en onderlinge afstemming is belangrijk voor een goed resultaat. Denk niet dat het turen naar een dobbertje is, nee het is hard werken op het water. Met hyper moderne boten is het maken van een strijdplan een onderdeel van de dag. Het rivierengebied is uniek en enorm uitgestrekt. Alle rivieren liggen binnen bereik en daar wordt dan ook gevist.

GROEPEN

Voor groepen van 2 tot 8 personen is het mogelijk om een programma op maat te maken.

VIDEO & GOODIEBAG

Tevens wordt er een video gemaakt om later nog een na te genieten. Deze wordt aan elke deelnemer gestuurd.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

- Een dag of een weekend.

- Actief vissen op roofvis.

- Spot de visarend en zeearend.

-Tour door de Biesbosch.

- Logeren in een B&B, Chalet of een pipowagen.

- Reserveringen voor diner bij Restaurant: Hier is 't'

BEDRIJFSUITJES

In de wereld van bedrijfsuitjes zie je door de bomen het bos niet meer. Een avontuur op het water is dan een uitstekende en spannende optie. Een dergelijke dag wordt op maat afgestemd. Het doel is om op de betreffende dag een roofvis te vangen. Juist wanneer mensen nog nooit hebben gevist is dit enorm spannend.

FAMILIE AVONTUUR

Met het hele gezin genieten van een complete visdag inclusief een bezoek aan de Biesbosch waar de zeearend en bever huizen. Een unieke dag voor jong en oud. Willem heeft alles aan boord en er zijn talloze variaties mogelijk.  Wandelen of fietsen rondom het rivierengebied is ook mogelijk. Van een enkele dag tot een compleet weekend. 

VISDAG MET VRIENDEN

Vissen met vrienden is altijd een geweldig avontuur in het grootste rivierengebied op zoek naar rovers. Geniet van de open cultuur en een fantastische visdag. Gedurende dag worden allerlei vistechnieken gebruikt. Nodig je vrienden uit, groepen is ook mogelijk. 

VISDAG KADO

Vissen op roofvis met vijfvoudig Nederlands Kampioen Willem Stolk in een uniek rivierengebied is een beleving op zich. Een dergelijke dag wordt op maat afgestemd. Het opgaan in de natuur en het beleven van het vangen van een vis met tanden is altijd spectaculair.