Soms is het aanschaffen van een nieuwe hengel, molen of reel best lastig. Juist het gevoel dat je hebt als je er daadwerkelijk mee vist ontbreekt. En, soms moet je er gewoon even mee vissen voordat je tot aanschaf over gaat. Vandaar dat er nu een mogelijkheid is om de top range van de Shimano roofvishengels live te proberen. Dit kan in combinatie met een visdag, dus echt achter de rovers aan.

De laatste nieuwe JDM hengels van Shimano zijn uniek. De opbouw en afwerking van deze hengels zijn met aandacht voor detail en functionaliteit gemaakt. Binnen de JDM serie zijn er verschillende uitvoeringen. Om zeker te weten welke hengel past bij jou visserij kun je samen met Willem de hengels en molens/reels live proberen. Op deze manier weet je wat je krijgt voor je geld.

Een dergelijke dag -of dagdeel- gaat samen met een vis sessie. Je kunt dan niet alleen de hengels en molens voelen, maar ook nog eens vissen op roofvis. Dit gebeurd allemaal in het unieke rivieren gebied waar Willem vist. Van de Merwede, Amer, Oude Maas, Hollandsdiep, Spui en het Haringvliet – met zijn snelle Lund voorzien van een Big Mercury Tiller motor zijn al deze rivieren bereikbaar.

Waar kun je producten testen en vissen tegelijk? En, een goodiebag en een video van deze dag is included.

Wil je meer weten? mail of bel naar:

willemplanning@gmail.com

+31 (0)6 51 77 62 73

Pin It on Pinterest

Share This