Meet Willem

Willem is auteur van de boeken;  'Als de Rovers Jagen' en 'Alles over Roofblei'. Daarnaast zijn er vele artikelen gepubliceerd in diverse Europese media, waarvan je er op de site diverse kunt lezen. Ook het boek 'Alles over Roofblei' is gratis te downloaden. Als hoofdredacteur van Witvis Totaal maakt hij samen met een team enthousiaste vissers al ruim 12 jaar dit succesvolle magazine. Als Pro Staffer is Willem ruim 20 jaar verbonden aan Shimano waar hij op het gebied van roofvis het bedrijf ondersteund.

Media

Tijdschriften

De Roofvis - Witvis Totaal - Het Visblad - Rovers

Der Raubfish - Fish & Fang - Angling Times

Diverse andere internationale media

DVD

De DVD's roofvissen in Nederland, waar het vissen op roofvis centraal staat, zijn de afgelopen jaren goed ontvangen. Daarnaast heeft Willem de enige DVD over Roofblei mede mogelijk gemaakt. Zie ook de actie over deze DVD op de site.

 

NKS

Vijf jaar lang was Willem voorzitter van het NKS. Het promoten van de visserij op snoekbaars stond hierbij centraal. Sinds 2016 heeft hij het stokje overgedragen en richt hij zich vooral op het voorkomen van het onverantwoord onttrekken van schubvis in het beneden rivieren gebied. Dit doet hij samen met de Gemeente Drimmelen, Nationaal Park De Biesbosch en Federatie Zuid West Nederland. De focus ligt op samenwerking en voorkomen dat een IJsselmeer scenario zich voordoet.

Vijfvoudig Nederlands Kampioen

In 2015 won Willem samen met Jochem Myjer voor de vijfde keer de Nationale titel. In 2016 zullen ze samen deelnemen aan het WPC -een wedstrijd op wereld niveau.

  RIVER 7    Fishing Adventures

Naast  het schrijven van artikelen, boeken en meewerken aan het maken van DVD's, laat Willem ook zien hoe het in de praktijk gaat. Vissers vanuit de hele wereld neemt hij mee op het immense rivieren gebied. Een visdag is niet zomaar een paar uur vissen, maar een avontuur op zich. De verbinding tussen de theorie en praktijk wordt hierbij een live beleving.

Je kunt Willem altijd bellen of mailen als je meer wilt weten.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bel +31 (0)6 51 77 62 73

 

BOOK NOW !
1000 characters left